Ștafeta Veteranilor a trecut prin Iași, Bacău și Piatra Neamț

Ştafeta Veteranilor de pe Traseul Roşu a ajuns săptămâna aceasta, în garnizoanele Iaşi, Bacău și Piatra Neamț, iar predarea-primirea acestora a fost făcută în cadrul unor scurte ceremonii, ce au avut loc în fața Palatului Culturii din Iași, în fața Monumentului Eroilor Regimentului 15 Infanterie ,,Războieni” și Regimentului 38 Mecanizat ,,Neagoe Basarab” din incinta Batalionului 634 Infanterie.

Voluntarii Invictus Iași au preluat ștafeta de la camarazii din Piatra Neamț și un drapel de la voluntarii din Chișinău, în prezența prefectului județului Iași, Bogdan Cojocaru, a comandantului Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”, colonel Claudiu Tamaș și a numeroși ieșeni. Ștafeta a plecat de la Palatul Oștirii către Botoșani, având în componență militari din garnizoana Iași și, în premieră, colegi din cadrul Jandarmeriei Iași.

Le urăm mult succes tuturor voluntarilor Invictus care s-au alăturat acestei provocări și îi felicităm pentru implicarea în acest proiect, activitatea prin care se aduce un omagiu înaintașilor noștri, pentru jertfa supremă pe care au făcut-o pentru România.

Text: Brigada 15 Mecanizată

Foto: Lucien Covalciuc

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3