Ziua Vânătorilor de Munte sărbătorită la Târgu Ocna

Militarii Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” au sărbătorit Ziua Vânătorilor de Munte prin participarea la ceremonia militară și religioasă organizată de către autoritățile locale ale orașului Târgu Ocna din județul Bacău.

 

Prezenți la această activitate, primarul orașului Târgu Ocna, domnul Cristian Aurelian Ciubotaru, vicepreședintele consiliului județean Bacău, domnul Gelu Ionuț Panfil, comandantul Brigăzii 61 Vânători de Munte, colonelul Nicolae Gabriel Oros și comandantul Batalionului 22 Vânători de Munte ,,Cireșoaia", locotenent-colonelul Mihai Pop, au evidențiat în discursul lor semnificația acestei zile pentru trupele de vânători de munte.

 

Au fost depuse coroane de flori în memoria eroilor vânători de munte la monumentul din fața primăriei Târgu Ocna, la cimitirul militar din cartierul Poieni precum și la Monumentul Vânătorilor de Munte din fața schitului „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” de pe Dealul Cireşoaia.

 

La ceremonia vânătorilor de munte au participat și elevi din cadrul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare din localitatea Târgu  Ocna.

                               

Glorie eternă eroilor neamului!

La mulți ani Vânătorilor de Munte!

 

Foto şi text: Alin Trandafir

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2