Cea mai buna grupă de comunicații și informatică

 

În prima săptămână a lunii noiembrie, la Batalionul 55 Comunicații Informatică ,Napoca”, a avut loc competiția ,,Cea mai bună grupă de comunicații și informatică, etapa pe divizie.

 

Competiția are scopul de a verifica gradul de pregătire militară generală și de specialitate prin probe de deplasare rapidă, aruncarea grenadelor de mână de exercițiu la distanță și precizie, tragerea cu armamentul ușor de infanterie,instalarea, configurarea, exploatarea și strângerea echipamentelor de comunicații și informatică și o probă surpriză, constând într-un test teoretic, care evaluează cunoștințele tehnice ale participanților.

 

În urma punctuajelor acumulate pe toată durata competiției, clasamentul este următorul:

Locul I: Grupa de comunicații și informatică formată din militarii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt

Locul II:  Grupa de comunicații și informatică formată din militarii Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca

Locul III : La egalitate de puncte, grupele de comunicații și informatică formate din militarii Brigăzii 61 Vânători de Munte „Gl. Virgil Bădulescu” și Brigăzii 81 Mecanizată „Gl. Grigore Bălan”

 

Efortul depus de participanți a fost recompensat de către Șeful Comunicațiilor și Informaticii al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonelul Traian Bodea, prin conferirea de diplome, iar locul I a primit cupa Comunicațiilor și Informaticii - ediția a II-a.

Felicitări tuturor participanților!

Text: Adelina Pîlșu

Foto: Darius Achim

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2