Ziua Artileriei, marcată in Divizia 4 Infanterie ,,Gemina

 

 

Miercurea Ciuc. Locțiitorul comandantului Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu” colonelul Viliam Pastor, a dat citire mesajelor eșaloanelor superioare și a oferit diploma celor mai merituoși artileriști din garnizoana Miercurea Ciuc.

 

Șimleu Silvaniei. Manifestările au debutat pe platoul Regimentului 69 Artilerie Mixtă “Silvania” cu citirea mesajelor de felicitare din partea șefului Statului Major al Forțelor Terestre, Diviziei 4 Infanterie “Gemina” , după care au avut loc festivitățile de premiere ale concursurilor organizate cu ocazia Zilei Artileriei Române. Adunarea s-a desfășurat în prezența locțiitorului pentru operații a comandantului Diviziei 4 Infanterie “Gemina”, colonel Filimon Remus, oficialităților locale, comandanților structurilor subordonate regimentului și a cadrelor militare în rezervă și retragere.

 

Lugoj. Batalionul 183 Artilerie Mixtă ,,General Ion Dragalina” Lugoj a organizat o ceremonie militară la care au participat Preaonoratul Părinte Protopop Ionuț Furdean și Preaonoratul Părinte Protopop onorar Ioan Cerbu, foști comandanți ai unităților din garnizoană în frunte cu Gl. bg. (rtr) Feraru Gheorghe și Gl. bg. (rtr) Mândru Mircea, cadre militare în rezervă și retragere. Activitatea s-a încheiat prin depunerea de coroane și jerbe de flori și defilarea artileriștilor lugojeni.

                                                                     

Botoșani. Ziua Artileriei a fost sărbătorită la Botoșani printr-o reprezentație a Muzicii Militare a Brigăzii 15 Mecanizată "Podu Inalt". La activitate au participat oficialități locale, cadre militare active, în rezervă și în retragere din Garnizoana Botoșani. De asemenea la sediul Batalionului 335 Artilerie ,,Alexandru cel Bun” a fost organizat un ceremonial militar în cadrul caruia au fost avansați cei mai merituoși militari.

 

Foto, text: Brigada 61 Vânători de Munte, Brigada 15 Mecanizată, Regimentului 69 Artilerie Mixtă, Batalionul 183 Artilerie Mixtă

 

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2