Școala Altfel” la sediul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’și al Batalionului 811 Infanterie ,,Dej”

 

În cursul acestei săptămâni, Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’s-a alăturat programului național „Școala Altfel”.

În cadrul activității au fost organizate standuri de prezentare a tehnicii, armamentului, aparaturii și echipamentelor din dotarea structurii. De asemenea, reprezentanții Biroului Informare - Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud au prezentat oferta educațională celor care doresc să urmeze o carieră militară.

,,Dragonii Transilvani’’ au participat cu personal și tehnică în cadrul programului național ,,Școala Altfel” la Școala Gimnazială Câțcău, alături de personalul din cadrul Biroului de Informare-Recrutare al Centrului Militar Zonal Cluj, cu scopul promovării carierei militare în rândul tinerilor.

Cu mic, cu mare, cu entuziasm și curiozitate, cei mici s-au grăbit să fie primii care iau în primire echipamentul, armamentul și tehnica militară, bucurându-se de fiecare moment pe care l-au avut “la comandă”, cedând cu greu locul următorului candidat.

Text,foto: Raluca Mureșan & Călin Anca

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2