Plutonier adjutant principal Casian-Janin Fărcaș, în rezerva armatei

Ieri, 30 martie, la comandamentul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” s-a desfășurat ceremonia de trecere în rezervă a plutonierului adjutant principal Casian-Janin Fărcaș, în prezența locțiitorului comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, generalul de brigadă Nicolae Tonu.

,,Povestea mea a început în data de 5 martie 1991, când cu o naivitate dar și o mare încredere pășeam către comandament. Impactul a fost fabulos. Exista un personal de cadre cum nu mi-a fost dat să întâlnesc...am fost devotat, am încercat să mă perfecționez, să iau tot ce e mai bun de la comandanți și colegi...am iubit, iubesc și voi iubi întotdeauna armata...” ne-a mărturisit cu emoție subofițerul trecut în rezervă.

Plutonierului adjutant principal Casian-Janin Fărcaș a trecut în rezervă după o prestigioasă carieră militară de peste 32 de ani în serviciul militar. Este veteran al teatrelor de operații , participând la 6 misiuni internaționale, în Kosovo, Irak și Afganistan.

În discursul său, generalul de brigadă Nicolae Tonu l-a felicitat și i-a mulțumit pentru dăruirea de care a dat dovadă pe parcursul carierei militare: ,,...sunteți un om valoros, un om de excepție, ați făcut onoare diviziei, v-ați îndeplinit întotdeauna sarcinile exemplar...vă apreciez pentru tot ce ați făcut...”

Colectivul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” îi transmite multă sănătate, viață lungă și împliniri alături de cei dragi!

Text: Oana Boier

Foto: Ionuț Suciu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1