MAIORUL CATRINOI-CORNEA ADRIAN, UN VERITABIL CAMPION

 

Catrinoi-Cornea Adrian s-a născut la data de 11 mai 1979 în municipiul Gheorgheni, județul Harghita. După terminarea liceului și-a început activitatea, ca sportiv de performanță, la Clubul Sportiv Progym Gheorgheni, disciplina hochei pe gheață unde a activat între anii 1998-1999. Pe timpul stagiului militar, între anii 1999-2000 la UM 02301 București (Clubul Sportiv al Armatei Steaua București), a fost atras de culorile roș-albastre.

În întreaga sa carieră de 36 de ani, ca sportiv, dintre care 26 de ani ca sportiv de performanță,  Catrinoi-Cornea Adrian, a acumulat un palmares greu de atins. Împreună cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a câștigat 5 titluri de campion național la seniori și 8 cupe ale României.

Ne-a încântat timp 26 de ani, cu paradele sale între buturile porții echipei naționale de hochei pe gheață, astfel în culorile naționalei României a participat la 3 ediții de campionat mondial de tineret, 2 campionate europene de juniori și 13 campionate mondiale de seniori. La 3 ediții ale campionatului mondial de seniori a fost declarat MVP (Most Valuable Player) cel mai valoros jucător al ediției de campionat, iar la  2 ediții a fost declarat „cel mai bun portar al campionatului mondial".

Catrinoi-Cornea Adrian, în urma participării la campionatele mondiale a obținut, împreună cu naționala României de hochei pe gheață următoarele rezultate: 4 medalii de aur, 1 medalie de argint și o medalie de bronz. 

Astăzi, maiorul Catrinoi-Cornea Adrian, activează în statul major al Batalionului 435 Sprijin Logistic „CIUC" al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil BĂDULESCU", unde aduce un plusvaloare echipei vânătorilor de munte.

 Te felicităm cu ocazia zilei de naștere și îți dorim fericire, sănătate, bucurii, împliniri și victorii profesionale alături de echipa vânătorilor de munte.

 

 La mulți ani!

„În echipă, cu echipa, pentru echipă!"

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2