Brigada 81 Mecanizată și-a desemnat subofițerul și soldatul anului

 

            Săptămâna aceasta a reprezentat o provocare pentru cei mai pregătiți militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’ participanți la ,,Competiția subofițerul și soldatul anului’’ ediția 2023- etapa pe brigadă, desfășurată în garnizoana Bistrița.

            Competiția a pus la grea încercare pregătirea fizică, noțiunile teoretice învățate și calitățile profesionale ale concurenților în cadrul unor probe precum: instrucția tragerii cu armamentul de infanterie, educație fizică militară, evaluare lingvistică, probă teoretică și practică, proba surpriză și prezentarea în fața comisiei.

            Premierea a fost făcută vineri, 16 iunie, de către comandantul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, care cu această ocazie a felicitat toți participanții pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă și, de asemenea, le-a urat succes câștigătorilor în următoarea etapă.

            Titlul de Subofițerul anului în Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’ i-a fost acordat sergentului major Cristian-Ionuț Haranguș din cadrul Batalionului 811 Infanterie ,,Dej’’. Sergentul major Claudiu Pața din Batalionul 817 Artilerie ,,Petru Rareș’’s-a clasat pe locul II, iar plutonierul Răzvan Popescu din Batalionul 813 Infanterie ,,Maramureș’’ pe locul III.

            Titlul de Soldatul anului a fost obținut de fruntașul Andrei Chiuaru din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu’’. Îndeaproape, urmat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de soldatul Ionuț Scurtu din Compania 383 Apărare CBRN și pe cea de-a treia treaptă, de soldatul Sebastian Pop din Compania 365 Cercetare.

           

Felicitări tuturor participanților!

 

Foto: Teodora Uifelean

Text: Raluca Mureșan

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2