Două jurăminte

 

La sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, în prezența comenzii marii unități și a unor distinși oaspeți, s-a desfășurat ceremonia de avansare și trecere în rezervă a locotenent-colonelului Carmen-Sorina Chioralia.

Prezent la activitate, comandantul Corpului Multinațional de Sud-Est, generalul-maior Dragoș-Dumitru Iacob, a felicitat-o și i-a mulțumit pentru profesionalismul, atitudinea pozitivă orientată spre rezolvarea de probleme și găsirea de soluții, spiritul de echipă și dăruirea de care a dat dovadă pe parcursul carierei militare.

Mi-a fost dragă haina militară, mi-a plăcut sistemul militar cu legile și rigorile lui…sunt mândră să fiu medic militar, deși a fost foarte greu. Noi, medicii militari avem două jurăminte pe care trebuie să le onorăm în egală măsură, cel față de țară și jurământul lui Hipocrate. Mulțumesc familiei mele, foștilor comandanți și tuturor echipelor din serviciul medical cu care am lucrat. Sunt sigură că las în urma mea un serviciu medical bine pus la punct care a înțeles că înainte de toate trebuie să ne facem datoria a mărturisit vizibil emoționată, doamna colonel (rz.) Carmen-Sorina Chioralia.

Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” îi transmite multă sănătate, viață lungă și împliniri alături de cei dragi!

 

Text: Oana Boier

Foto: Emil Moritz, Ștefan Szabo

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2