192 de ani de la înființarea Muzicii Militare în Armata României

 

 Cu această ocazie, miercuri, 28 iunie, sub bagheta sublocotenentului Marius Amarinei, Muzica Militară a Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu", a oferit în Piața Libertății din Municipiul Miercurea Ciuc, un cadou muzical. 

Publicul prezent a avut posibilitatea să asculte o varietate de marşuri, valsuri, uverturi, prelucrări folclorice, dar şi muzică uşoară. 

Surpriza de excepție a fost participarea la concert a Fanfarei Căminului Cultural din Voșlobeni, formată din copii din localitate, instructor plutonier major in rezervă Dandu Mihai Colceriu, a grupului vocal „Flori Toplițene" al Casei de cultură a municipiului Toplița, condus de doamna Lidia Harpa, precum și prestația de excepție la instrumentul percuție a sublocotenentului Adrian Mărcuș.

La final locțiitorului comandantului brigăzii, colonel Viliam Pastor a mulțumit invitaților și muzicii militare pentru cadoul muzical oferit.         

Prezența doamnei Subprefect Isabela Prodan și a domnului Subprefect Marius Țepeluș, ne-a onorat și a adus însemnătate acestui eveniment. 

 

La mulți ani Muzicii Miltare!

,,În echipă, cu echipa, pentru echipă!"

 

Text: Vasile Juravle

Foto: Daniel Andronache

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1