Competiția ,,Roza Cercetașilor

După validarea instrucției de specialitate în cadrul unui  exerciţiu  complex de tip FTX, cercetașii militari din Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” s-au întrecut în această săptămână la una dintre cele mai solicitante competiții pentru ei, ,,Roza cercetașilor”.

Competiția a evaluat nivelul de pregătire al structurilor de cercetare prin diferite probe specifice cum ar fi: executarea de trageri la precizie cu armamentul din dotare, probele de specialitate, aruncarea grenadelor de mână la distanță și precizie, precum și proba de anduranță, ce a constat în parcurgerea unui itinerariu de 27 de kilometri.

La sfârșitul competiției locul I a fost adjudecat de cercetașii Batalionului 335 Artilerie din Botoșani, locul al II-lea a fost ocupat de lotul Batalionului 634 Infanterie din Piatra Neamț, iar locul al III-lea a revenit cercetașilor din Batalionul 814 Tancuri din Turda.

Câștigătorii au fost premiați de reprezentanți ai comandamentului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” prezenți în Poligonul Gâdinți și de comandantul taberei, locotenentul Laurențiu Lepădatu.

Felicitări tuturor participanţilor şi mult succes învingătorilor!

 

Text: Constantin Apetroaei

Foto: Robert Bejan

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2