Fiii Batalionului

În perioada 26-30 iunie, la sediul Batalionului 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski" din Piatra Neamț a fost organizată Tabăra de vară ,,Fiii Batalionului".
La această activitate inedită, au participat 45 de copii ai personalului militar din cadrul unității. Principalele activități desfășurate de copii în această perioadă au fost: înviorarea de dimineață, jocuri sportive, dans, tir cu arcul, orientare și supraviețuire, lucrul manual, prezentare de tehnică militară, diferite jocuri.
De asemenea, programul a cuprins vizitarea și prezentarea Sălii de Tradiții de la Cercul Militar Piatra Neamț, prezentarea măsurilor de prim-ajutor de bază și a măsurilor minime de stingere a incendiilor, cu sprijinul echipajelor de specialitate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, precum și recomandări pentru creșterea gradului de siguranță a copiilor în vacanța de vară, siguranță rutieră, importanța menținerii unui stil de viață sănătos, fără consum de substanțe interzise, prin grija reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și Agenției Naționale Antidrog Neamț.

Text: VasileVânău
Foto: Andrei Anton
 

Thumbnail Image Table
Pages:     1