Prin muncă și stăruință vei ajunge la dorință

Dedicarea, pasiunea și devotamentul sunt puternic regăsite în caracterul militarilor arădeni, care, prin efortul și sacrificiul depus, s-au remarcat pozitiv, reușind să obțină rezultate semnificative în cadrul procesului de instrucție.

Pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuțiilor în cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan, plutonierul adjutant principal Dumitru Marian a fost decorat cu medalia „Bronze Star” a Armatei Statelor Unite ale Americii. Pornind de la gradul de sergent major, colegul nostru a parcurs treaptă cu treaptă cariera militară a corpului subofițerilor, iar toată munca depusă s-a fructificat în funcția pe care acesta o încadrează astăzi, cea de subofițer de comandă.

Fruntașul Chiuaru Andrei a fost recompensat de către comandantul batalionului cu felicitări și conferirea monedei reprezentative (coin) pentru clasarea pe locul I în cadrul competiției „Subofițerul și soldatului anului”, etapa pe brigadă. Dând dovadă de noțiuni teoretice bine însușite și o pregătire fizică adecvată, militarul a parcurs toate probele competiției și a fost declarat cel mai bun soldat gradat profesionist al brigăzii.

 

Text & Foto: Octavian Corbei

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1