Sentimentul datoriei împlinite
La sediul marii unități din Cluj-Napoca, în prezența locțiitorului comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, general de brigadă Nicolae Tonu, s-a desfășurat ceremonia de avansare și trecere în rezervă a locotenent-colonelului Călin-Ioan Marian, precum și de trecere în rezervă a locotenent-colonelului Dinu-Ștefan Chioralia.
Uniforma militară e frumoasă, dar bocancii acesteia sunt ai naibii de grei. Aceștia au obiceiul de a te purta prin poligoane și misiuni, de a te ține departe de cei dragi, fapt pentru care am hotărât că, de azi, locul lor e în debara. Desigur, în aceste emoționante momente port în gând și suflet familia mea și pe toți cei care de-a lungul timpului mi-au fost mentori, împărtășindu-mi din experiența lor. Tuturor le mulțumesc…au fost cuvinte spuse cu emoție de colonelul (rz.) Călin-Ioan Marian.
Am făcut ce mi-a plăcut, mi-am dorit să fac medicină militară, am vrut să colind dealurile, să fiu aproape de trupe. De azi înainte dorința mea este să îmbrac halatul alb și să-mi fac în continuare meseria- a mărturisit locotenent-colonelul Dinu-Ștefan Chioralia.

Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” le transmite ambilor ofițeri în rezervă multă sănătate, viață lungă și împliniri alături de cei dragi!

Text: Ștefan Szabo
Foto: Emil Moritz, Ștefan Szabo
 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2