Ultramaraton: 507 km în 144 ore

 

Sergentul-major Marinela Carp, militar al Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”, a participat la ultramaratonul de șase zile organizat în municipiul Reghin din județul Mures, în cadrul concursului intitulat „The Internațional Ultramarathon Festival, Transylvania 6 Days” ce s-a desfășurat în perioada 26 iunie-2 iulie. Colega noastră a câstigat  locul 1 la proba „regina” de 144 de ore ce a constat în parcurgerea a 507.72 de kilometri.

Cu acest prilej, comandantul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, colonelul Claudiu-Mădălin Tamaș, a felicitat-o pe colega noastră sergent-major Marinela Carp pentru rezultatele impresionante obținute și pentru efortul depus.

„Transylvania 6 Days” este cel mai lung concurs de alergare din țara noastră aducând la start concurenți din peste 15țări.

„Acest ultramaraton a fost o reală încercare pentru mine, tot antrenamentul  și toate concursurile de pâna acum m-au ajutat să-mi depăsesc limitele și să termin cu bine traseul, fiind singurul sportiv român de la proba de șase zile care a urcat pe podium. Nu particip pentru prima dată la acest concurs, anul trecut am reusit să obțin locul 2 la proba de 24 de ore ce a constat în 115.5 kilometri”, ne-a spus colega noastră sergent-major Marinela Carp.

Felicitări Marinela! Suntem mândri de tine! Mult succes la competițiile viitoare!

Text: Apetroaei Constantin

Foto: transylvania6days, arhivă proprie Marinela Carp, Constantin Apetroaei.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1