Rezerviștii voluntari recompensați

Miercuri, 26 iulie, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” a avut loc adunarea festivă în cadrul căreia comandantul marii unități, colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, a recompensat rezerviștii voluntari din cadrul brigăzii, care au participat la Competiţia de Tir Sportiv Militar de la Bruchsal din Germania.

,, Rezultatele voastre ne bucură și ne inspiră pe toți cei din jurul vostru, iar munca depusă pentru obținerea acestora a fost notabilă și demnă de laude. Pentru mulți dintre voi, serviciul militar este o muncă adițională, alături de responsabilitățile civile. Dumneavoastră, ați reușit să faceți față cu succes rolurilor multiple din viață și ați dovedit că sunteți pregătiți să vă angajați în activitățile ce vă revin și în profesia militară”, le-a transmis în cuvântul său comandantul brigăzii.

 

Felicitări camarazilor noștri! Mult succes în următoarea provocare!

 

***

 

Rezultatele obținute la competiție au fost următoarele:

Ø la Șnurul de Aur German - din 172 de participanți România a obținut 5 șnururi: 2 de aur, 2 de argint și 1 de bronz, dintre care locul 2 - Șnurul de Argint a fost ocupat de rezervistul voluntar Mihai-Marian Cosma;

Ø Cupa Rezervistului la individual:

Locul 4 - rezervistul voluntar Mihai-Marian Cosma;

Locul 16 - rezervistul voluntar Robert Mureșan;

Locul 23 - rezervistul voluntar Adrian Băbălău.

Ø Cupa Rezervistului pe echipe:

Locul 4 - echipa Lupii Carpatini 1- căpitan echipă rezervistul voluntar Robert Mureșan

Locul 13 - echipa Lupii Carpatini 2 - căpitan echipă rezervistul voluntar Mihai-Marian Cosma.

 

Text: Raluca Mureșan

Foto: Raluca Mureșan, Ramona Sasu

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1