Trecere în rezervă la comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”

 

Joi, 27 iulie, la sediul marii unități din Cluj-Napoca, s-a desfășurat ceremonia de trecere în rezervă a plutonierului adjutant principal Vasile Uțiu, în prezența camarazilor, a familiei și a celor invitați.

După acordarea onorului militar și intonarea Imnului Național al României, s-a dat citire ordinului de trecere în rezervă și sau prezentat aspecte din cariera militară a subofițerului.

Locțiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general de brigadă Nicolae Tonu, l-a felicitat pentru întreaga carieră și pentru activitatea desfășurată în cadrul structurii, iar cu ocazia trecerii în rezervă, i-a înmânat acestuia placheta cu insemnele diviziei, scrisoarea de mulțumire, diploma de excelență și livretul militar.

,,Sunt onorat că am făcut parte din acest comandament, vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat” au fost cele câteva cuvinte adresate de colegul nostru vizibil emoționat, încheiate cu salutul militar ,,Am onoarea să vă salut!”

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor comandamentului pe acordurile Muzicii Militare a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Îi dorim camaradului nostru multă sănătate și să se bucure de o pensie lungă! 

 

      Text: Ștefan Szabo

      Foto: Emil Moritz, Ștefan Szabo

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2