Competiția „Subofițerul și soldatul Anului”  etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”

 

    

     În perioada 24-28 iulie, în garnizoana Șimleu Silvaniei s-a desfășurat Competiția ,,Subofițerul/Soldatul Anului”, etapa pe Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”.

     În cadrul competiției s-a urmărit identificarea militarilor care dețin calități și abilități din punct de vedere a educației fizice militare, a competenței lingvistice, a probelor teoretice în ceea ce privește pregătirea militară generală și a probelor practice, a instrucției tragerii cu armamentul ușor de infanterie și a modului de prezentare în fața comisiei de evaluare.

     În baza punctajelor obținute, titlul de ,,Subofițerul anului” i-a revenit maistrului militar Rober Leder din cadrul Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive „General Vasile Danacu”. Pe locul II s-a clasat sergentul-major Bogdan Pantea din Batalionul 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu”, iar pe locul III sergentul Sergiu-Doru-Duma-Lazăr din Batalionul 317 Sprijin Logistic  ,,Voievodul Gelu”.

     La categoria ,,Soldatul anului”, pe locul I s-a clasat fruntașul Alin Borhidan din cadrul Batalionului 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu”. Locul II i-a revenit soldatului Vasile Larion din Batalionul 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu”, iar pe cea de a treia treaptă a podiumului s-a situat caporalul Vasile-Florin Michnea din Batalionul 7 Aruncătoare Proiectile Reactive ,,General Vasile Danacu”.

 

Felicitări tuturor participanţilor și mult succes câștigătorilor în următoarea etapă!

                                                                                                                               

 

Text și Foto: Alexandru Măgurean

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2