Cupa de minifotbal „Lupii Negri”

 

În perioada 04-07 septembrie, Baza Sportivă Ciric, a găzduit o competiție sportivă de minifotbal, organizată de către Batalionul 151 Infanterie „Războieni”, ce se înscrie în seria de manifestări dedicate aniversării a 29 de ani de la înființarea batalionului. Evenimentul a reunit la start 10 echipe din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională.

La sfârșitul turneului intitulat „Cupa Lupilor Negri”, pe prima treaptă a podiumului a urcat lotul Batalionului 151 Infanterie „Războieni”, locul al II-lea a fost ocupat de către lotul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, iar poziția a III-a a revenit echipei Penitenciarului Iași.

Premierea câștigătorilor a fost făcută de comandantul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, colonelul Claudiu Tamaș și de către comandantul Batalionului 151 Infanterie „Războieni”, locotenent-colonelul Cristian Mihoci.

De asemenea, astăzi a fost disputată o altă competiție la care au participat și două loturi de minifotbal, formate din militari din Republica Moldova și Franța, militari cu care Lupii Negri au desfășurat de-a lungul timpului activități de instruire în comun.

Felicitări câștigătorilor și tuturor echipelor participante!

 

Text: Maria-Magdalena Dăscălescu

Foto: Constantin Apetroaei

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3