SAV- Staff Assisted Visit

 

În această perioadă, în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, s-a desfășurat una dintre etapele principale ale procesului de evaluare CREVAL al marii unități, SAV-Staff Assisted Visit.

Pe parcursul mai multor zile, o echipă de evaluare din Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” condusă de comandantul Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”, colonel Claudiu-Mădălin Tamaș, au verificat documentele de conducere, principalele echipamente, tehnica și armamentul din dotarea comandamentului și a subunităților de brigadă.

Activități similare s-au desfășurat și în cazărmile batalioanelor subordonate marii unități, care de asemenea, sunt implicate în cadrul aceluiași proces.

A fost un moment ideal pentru echipele de evaluare, monitorii NATO și unitățile evaluate de a interacționa în vederea analizării și îmbunătățirii documentelor în concordanță cu standardele NATO, astfel încât, la finalul evaluării structurile să poată fi declarate ,, gata pentru îndeplinirea misiunii’’.

 

Text: Raluca Mureșan

Foto: Brigada 81 Mecanizată

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2