Ștafeta voluntarilor „Invictus România” a trecut și prin Arad, Bistrița, Dej, Lugoj și Vatra Dornei

În cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Armatei României se numără şi „Ștafeta Veteranilor”, ediția a X-a, o acțiune a voluntarilor „Invictus România”, ce are ca scop promovarea valorilor naţionale şi a respectului faţă de veteranii şi eroii României din toate războaiele și este organizată pe trei trasee ale căror culori au fost alese simbolic după culorile Drapelului Național - albastru, galben și roșu.

Cel mai important moment al evenimentului va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 octombrie, la Carei, punctul final al celor trei trasee, unde ștafeta va încheia nobila sa misiune, prezentând simbolic onorul tuturor acelora care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru România şi poporul român.

La manifestarea sportivă dedicată eroilor neamului românesc participă alergători din viața civilă și militari în activitate, în retragere sau în rezervă, precum și militari răniți în teatrele de operații.

Un grup unit, zâmbitor, o inspirație pentru noi și pentru multi alții, militari și civili uniți în scop și în cuget, ne-au demonstrat și în acest an prin exemplul lor că respectul pentru veterani și pentru militarii răniți nu are limite.

Le urăm mult succes tuturor voluntarilor Invictus care s-au alăturat acestei provocări și îi felicităm pentru implicarea în acest proiect, prin care se aduce un omagiu înaintașilor noștri, pentru jertfa supremă pe care au făcut-o pentru țara noastră.

SACRIFICIUL IMPUNE RESPECT!

GO INVICTUS!

Text: Emanuel Gafița

Foto: #Brigada81Mecanizată #Brigada61VM #Batalionul183ArtilerieMixtă

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2