Dublă semnificație la Batalionul 813 Infanterie „Maramureș"

Miercuri, 1 noiembrie, într-un cadru festiv pe meleaguri maramureșene, în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizata „General Grigore Bălan’’, colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, s-a desfășurat ceremonia militară prilejuită de aniversarea a 55 de ani de existență a Batalionului 813 Infanterie "Maramureș". Încă de la înființare au existat momente și fapte de referință prin care unitatea a dat dovadă că poate face față provocărilor și schimbărilor, îndeplinindu-și cu profesionalism toate misiunile încredințate.

Cel de-al doilea moment important al zilei a fost reprezentat de ceremonia de predare-primire a comenzii și Drapelului de Luptă al batalionului între locotenent-colonelul Marcel Dreghici și locotenent-colonelul Ioan Rus, un moment important și crucial în istoria oricărei unități militare, prin care noul comandant se angajează să continue cu dăruire și devotament tradițiile de luptă ale structurii.

La ceas aniversar, urăm un sincer „La mulți ani", multă sănătate, putere de munca si bucurii alături de cei dragi, militarilor Batalionului 813 Infanterie „Maramureș"!

De asemenea, îi dorim succes locotenent-colonelului loan Rus în viitoarele provocări la comanda unității, iar locotenentul-colonelului Marcel Dreghici, îi mulțumim pentru profesionalismul, abnegația și dăruirea de care a dat dovadă, urându-i succes în activitatea viitoare!

 

Text,foto: Raluca Mureșan

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1