Finalul modulului de instruire, începutul unor noi provocări

 

Modulul de instruire al soldaților gradați profesioniști seria noiembrie 2023, care s-au instruit  în cadrul Batalionului 468 Apărare Antiaeriană ,,Trotuș”, s-a încheiat.

 

 

Fiecare zi a fost o lecție ce le-a demonstrat că excelența necesită o evoluție continuă, transformându-i pe soldați în profesioniști dedicați. Astfel, la evaluarea finală, după multe zile în care au râs, au plâns, au înghețat și s-au încălzit, noii recruți au confirmat un nivel înalt de pregătire și calități de buni luptători.

 

În cadrul ceremoniei organizate astăzi, 12 ianuarie, la sediul unității din garnizoana Lunca de Sus, cu ocazia finalului modulului de pregătire, în prezența comandantului Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”, general de brigadă Nicolae Gabriel Oros, s-au oferit diplome de merit celor mai buni instructori și celor mai buni soldați din această serie de pregătire.

 

Totodată au fost recompensați prin citirea pe ordinul de zi pe unitate al brigăzii cei mai vrednici militari din cadrul batalionului.

 

Mândri de realizări, soldații gradați profesioniști, ai seriei noiembrie 2023, sunt pregătiți pentru o carieră plină de satisfacții și provocări.

 

Mult succes tuturor!

,,În echipă, cu echipa, pentru echipă!

 

Text, foto: Alin Trandafir

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2