Concursurile aplicativ-militare de iarnă- etapa pe brigadă

Cei mai buni militari sportivi din cadrul structurilor subordonate Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” s-au întrecut, în această perioadă, în cadrul concursurilor aplicativ-militare de iarnă- etapa pe brigadă.

Evenimentele sportive au debutat cu proba de biathlon - care a  presupus parcurgerea, pe schiuri, a unui traseu cu o lungime de 8 km, pe parcursul căruia s-au executat două trageri cu pistolul mitralieră, la o distanța de 100 m, din poziția culcat nerezemat și pentru luptă în picioare.Ulterior, militarii și-au pus la încercare anduranța în cadrul probei de patrulă care constă în parcurgerea, pe schiuri, a unui traseu de 12 km.

Vineri, 2 februarie, în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, Colonel Cristinel Dumitru Colibaba, în cazarma Batalionului 817 Artilerie „Petru Rareș, s-a desfășurat festivitatea de premiere a celor mai buni dintre cei mai buni.

Competiția a însemnat pe de o parte o luptă împotriva timpului și a celorlalte loturi, dar și camaraderie și sprijinirea coechipierului, astfel încât rezultatul să fie unul triumfător. Fiecare concurent a contribuit semnificativ în adunarea a cât mai multor puncte astfel încât echipa să ajungă pe podium. Spiritul coeziv și dorința de a învinge și-au spus cuvântul și în urma punctajelor acumulate pe toată perioada competiției, clasamentul general este următorul:

Locul I - lotul Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița’’

Locul II - lotul Batalionului 817 Artilerie ,,Petru Rareș’’

Locul III - lotul Batalionului 813 Infanterie ,,Maramureș’’

Locul IV - lotul Batalionului 811 Infanterie ,,Dej’’

Locul V- lotul subunităților de brigadă

Locul VI - lotul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu’’

Felicitări, dragi colegi ! Mult succes în etapa următoare !  

 

Text,foto: Raluca Mureșan

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2