,,Caritatea începe acasă, dar nu trebuie să rămână acolo."

 

 

            Militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Rotația a XIV-a au participat alături de ceilalți parteneri din cadrul Grupului de Luptă din Polonia la o acțiune caritabilă organizată pentru sprijinirea camaradului nostru din cadrul Brigăzii 15 Mecanizată din Gizycko, a cărui fiică este grav bolnavă.

 

               Această activitate, care a mobilizat atât comunitatea locală, cât și militarii din această zonă, a reprezentat un sprijin mic pentru un suflet mare și a reușit sa aducă zâmbetul pe chipul unui copil minunat.

*

Începând cu luna octombrie 2023, Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Gheparzii Transilvani”, generat de Batalionul 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” și coordonat de Comandamentul Forțelor Întrunite „General Ioan Emanoil Florescu”, se instruiește în comun, alături de aliații americani, britanici, croați și polonezi din cadrul Grupului de Luptă NATO din Polonia. Misiunea lor este de a asigura prezența înaintată consolidată în flancul Nord-Estic al Alianței, conform măsurilor adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia din anul 2016.

 

 

 

Text/ Foto: Lt. Dohotar Maria-Ioana

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1