Competiția cercetașilor

În perioada 09-11 septembrie, în cazarma  Regimentului 317 ISR ,,Vlădeasa” din Cluj-Napoca, a avut loc etapa pe Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” a secvenței de instruire ,,Cea mai bună grupă de cercetare”.

Activitatea a reunit loturi constituite din grupe de cercetare aparținând Regimentului 317 ISR ,,Vlădeasa”, Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” și Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”.

Secvența de instruire a cuprins mai multe probe care au testat aptitudinile fizice și psihice ale militarilor, precum: proba de educație fizică militară – deplasare rapidă, aruncarea grenadelor de mână de exercițiu la distanță și precizie, tragere cu armamentul ușor de infanterie – cercetarea unui obiectiv, supraviețuire, post de observare și aruncarea baionetei la precizie.

 

Și pentru că orice întrecere trebuie să aibă un învingător, cea mai bună grupă de cercetare în acest an a aparținut gazdelor activității, Regimentul 317 ISR, urmați pe podium de lotul Brigăzii 81 Mecanizată și de lotul Brigăzii 15 Mecanizată”.

Felicitări tuturor participanților!

Text: Alina Bizău

Foto: Emil Moritz

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1