Marșul Lupilor Negri ediția a V-a

 

Deși condițiile meteo nu au fost favorabile, sâmbătă, 14 septembrie s-au aliniat 200 de participanți, de la mic la mare, la startul competiției „Marșul Lupilor Negri” ediția a V-a dedicată aniversării a 30 de ani de existență a Batalionului 151 Infanterie „Războieni”.

Concurenții au trebuit să parcurgă un traseu în teren variat având lungimea de 10 km, care s-a încheiat cu parcurgerea unui traseu aplicativ-militar, ce a constat în diferite forme de deplasare printre obstacole.

Sportul constituie o componentă importantă a pregătirii militarilor, iar această competiție aniversară este deja o tradiție, bucurându-se de un public generos, dornic să participe an de an la noile provocări.

Evenimentul a fost dedicat tuturor iubitorilor de mișcare în aer liber, aventură și anduranță, dar și militarilor având asupra lor o raniţă militară de 10 kg pentru băieţi şi 5 kg pentru fete. Totodată, a devenit tradiție ca la această activitate să se alăture camarazii Brigăzii 1 Infaterie Motorizată „Moldova”, cu care Lupii Negri au desfășurat de-a lungul timpului activități de instruire în comun.

Competiţia a fost una disputată din care cu toţii au ieşit învingători, însă s-a stabilit şi un clasament final: locul I categoria masculin, a fost adjudecat de către domnul Atănăsoaei Cătălin, locul al II-lea a fost ocupat de către domnul Năstase Bogdan, iar locul al III-lea i-a revenit domnului Manoliu Dragoș. Locul I categoria feminin, a fost adjudecat de către doamna Ciobanu Mirela, locul al II-lea a fost ocupat de către doamna Mihaly Cătălina, iar locul al III-lea i-a revenit doamnei Șoldan Roxana.

Concurenții au fost premiați de către comandantul Batalionului 151 Infanterie „Războieni”, locotenent-colonelul Cristian Mihoci.

Mulțumim pe această cale partenerilor noștri care ne-au fost aproape și ne-au sprijinit în organizarea și desfășurarea acestui deosebit eveniment!

Felicitări organizatorilor și mulțumiri concurenților, care s-au alăturat acestei competiții! Așteptăm să ne revedem cu drag la viitoarele ediții!

 

Text: Maria Magdalena Dăscălescu

Foto: Constantin Apetroaei.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2