Campionatul militar de orientare etapa pe Brigada 81 Mecanizată
În această săptămână, garnizoana Baia Mare a găzduit „Campionatul Militar de Orientare”, etapa pe brigadă, un eveniment de excepție care a reunit cele mai bune echipe din cadrul unităților subordonate Brigăzii 81 Mecanizată.
La competiție au participat șapte loturi de militari, fiecare dând dovadă de determinare, spirit de echipă și abilități remarcabile de orientare. Fiecare echipă a demonstrat pregătire fizică și tactică deosebită, înfruntând provocările traseelor și terenurilor variate din zona Baia Mare.
În clasamentul final, la individual – feminin, fruntaș Repede Ancuța, din Batalionul 811 Infanterie a ocupat locul III, sergent Creciun Alexandra din Batalionul 813 Infanterie, locul II și locul I Tetișan Anca tot din Batalionul 813 Infanterie, iar la individual - masculin, caporal Sebestyen Istvan din Batalionul 813 Infanterie s-a clasat pe locul III, fruntaș Biro Ștefan din Batalionul 813 Infanterie pe locul II și fruntaș Țânțar Mihai din Batalionul 812 Infanterie pe locul I.
În clasamentul general, Batalionul 811 Infanterie s-a clasat pe locul III, urmat de Batalionul 812 Infanterie locul II și locul I a fost ocupat de gazda acestei competiții Batalionul 813 Infanterie.
Felicitări tuturor participanților pentru efortul depus și pentru spiritul competitiv demonstrat!
Vă dorim mult succes în continuare la celelalte etape ale concursului!

Text: Teodora Uifelean
Foto: Brigada 81 Mecanizată

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1