Resfințirea Bisericii Militare de Garnizoană din Bistrița

În data de 22 septembrie, la Bistrița, a avut loc un moment cu totul deosebit: resfințirea Bisericii Militare de Garnizoană, un simbol al credinței și unității spirituale în slujba neamului românesc. Slujba de Resfințire a Bisericii Militare precum și Sfânta Liturghie au fost oficiate de  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, înconjurat de un ales sobor de arhierei, preoți și diaconi.

Acest moment de înaltă binecuvântare s-a desfășurat în prezența loctiitorului șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Daniel Pop, comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Bogdan Cernat, comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, colonel Cristinel-Dumitru Colibaba, foști comandanți ai brigăzii, comandanți de unități și mari unități și alți distinși oaspeți.

Slujba de resfințire a fost un prilej de recunoștință pentru protecția divină și pentru jertfa eroilor noștri militari. Biserica, simbol al credinței neclintite și al speranței, rămâne un loc sacru pentru toți cei care au ales să slujească patria sub Drapelul României.

Dumnezeu să binecuvânteze oștirea română și să ne călăuzească pașii în pace și credință!

#CredințăȘiPatrie #ResfințireBiserică #Bistrița

 

          Text: Teodora Uifelean

           Foto: Liviu Burtică

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1